• Човекочаса:240 ч
  • Технологии:HTML5 / CSS3 / JQUERY / MySQL / PHP
  • Клиент:
  • Продукт: Уеб базирано приложение

The cost of R&D

  Нашите приятели и партньори от Safety engineering разработват страхотни иновации в обезопасяването на катерачни дейности. Рецептата за техните успехи е отдаването на развойна дейност и провеждането на непрестанни опити и тестове, като по този начин трупат умения повишават своя професионализъм. Този вид дейност обаче е рискова откъм инвестиции и за да бъдат добре управлявани ресурсите като време и пари, разработихме по техните нужди уеб базирано приложение. Благодарение на него, те могат да се фокусират върху работата и автоматизирайки отчитането на дейностите да подобрят оправдаването на разходите си. Системата позволява разпределяне на задачи индивидуално и по екипи, следене на изпълнение на срокове, както и постоянен мониторинг над състоянието на разработките. Освен това, системата създава автоматични отчети за инвестираното време, материали и средства в предварително зададени срокове.

   Проучването беше много улеснено, заради високия професионализъм на клиента, който беше предварително дефинирал и описал функционалността, която трябваше да имплементира в работните си процеси. Оформихме концепцията и се спряхме на уеб базирано решение, за да осигурим възможност за работа от всяка точка по света и по всяко време. Разработката включваше и намиране на технически решения от наша страна и предлагане на графично оформление за максимално интуитивен потребителски интерфейс.

   Добавихме от себе си написани програми кодове, които позволяват с няколко клика на мишката потребители да могат да отчета извършената от тях дейност за по-малко от 5 секунди. По този начин превърнахме досадната работа в мимолетен swipe жест, който вече е символ на края на работния ден на всички иноватори.