Ние сме сплотен екип от инженери и програмисти, преследващи себеразвитие и себеусъвършенстване. Разработването на нови идеи е наша страст и влагаме част от себе си във всеки проект. Въз основа на тези ни ценности, виждаме ползотворния вариант да предложим win / win условия, с които да помагаме на бизнеса да се развива.

Интерактивните точки в горната част на страниците от нашия сайт символизират целта ни. Не се стремим да бъдем компанията с най-много клиенти, проекти или служители. Приоритет са качествените постижения пред количествените - създаване на креативна атмосфера и здрав екип, способен да се справи с огромни предизвикателства и генериращ превъзходни идеи. Мечтаем да разпространим тази си мъдрост и да вдъхновим повече млади хора с нашия ентусиазъм.

Задача

Информация

Теория

Практика

Опит

Мъдрост


НАШИТЕ УСЛУГИ

Клиентите ни са уникални по своята история, дейност и визия. Всичките са започнали своя бизнес от различна локация, с различни ресурси, в различна среда, но с обща цел – развитие. Те разчитат на нас за силна и здрава стратегия, която да монетизира инвестираното време и доверие. Нашата крайна цел при разработката на програмни решения е да предоставим досегашния си опит като инструмент, с който те да организират правилно средствата и дейностите си, за да реализират успешно своята ГОЛЯМА ИДЕЯ.

Интернет сайтове

Чрез интернет организираме и оформяме обществото си. Комуникацията и споделянето на информация са основните ресурси, вложени в създаването на актуални продукти и услуги. Помагаме на бизнеса да стане съставна част от ежедневието на своите клиенти, като заедно предприемаме стъпката, към света на иновативните уеб технологии. Разработването на един уеб сайт включва в себе си комплекс от услуги като уеб дизайн, създаване на база от данни, написване на оптимизиран за търсачки код в потребителската част, както и създаването на програмата, която ще обслужва сайта на сървърва. Не се колебайте да се свържете се с нас, дори и ако се нуждаете само от някои от предлаганите услуги.

Онлайн магазини

Онлайн търговията отдавна е направила достъпни световните пазари. Днес едва ли има търговец, който би ограничил възможностите си само до околията, в която се развива физически. Помагаме да задоволите нуждите на своите клиенти бързо и ефективно, като създаваме удобна среда за купувачите и продавачите. Изграждаме онлайн платформи, които продават вместо вас, дори във времето, в което събирате сили за нови успехи.

Лицево-челюстна хирургия

Където е програмирането, там е и хирургията. С програмирането сме много добри, значи ще се справим и с всяка дребна операция. Освен това познаваме едни първокурсници от медицинския, дето много разбират. Ще стане супер бързо и лесно! Няма смисъл да ходите на хирург и да давате сумати пари за едно кръцване и няколко шева... Разбира се, че се шегуваме! Но бихте ли търсили бизнес решения със същия подход? Доверете се на професионалист.

Уеб приложения - CMS, CRM, ERP

С нарастването на интереса към Вашата дейност, нараства и количеството информация, което се налага да бъде обработвано. Увеличаването на екипа звучи страхотно, но с това се появява нуждата новопостъпилите да бъдат бързо въведени в уникалните процеси на Вашия бизнес. Удобните “Excell-ски таблици” започват да се превръщат в бреме и не обезпечават служителите със взимането на правилни решения. Не е нужно да контролирате постоянно процеса, защото ние създаваме уеб базирани приложения по Вашия модел на работа. Спомагаме да се оптимизат работните процеси и намаляваме нуждата от административен персонал.

Вградени системи

Вградени системи, или "Internet of things" е нова вълна в света на технологиите, която ние смело сме яхнали. Свързваме устройства през “cloud”-а и помагаме на собствениците им да управляват физически процеси от разстояние. Създаваме връзка межу бизнеса и клиентите чрез “smart” устройства, като по този начин предоставяме нови възможности за всички. От системи за автоматизация на дома, през умни бутони за поръчване на пица, до оптимизация на енергията, която изразходваме. Възможностите на този вид системи са ограничиени само от фантазията ни.

Игровизация

Не е малък процента от младежи, които отдават огромна част от ежедневието си в игране на игри на различните платоформи - таблети, телефони, компютри. Ако те са във вашата целева група или просто имате желание да ангажирате своите потребители, предоставете им възможност да се забавляват, докато генерират стойност както за себе си, така и за Вашия бизнес. Чрез разработването на игра за Facebook или за мобилни устройства, имате възможност да повишите драстично посещенията във вашия сайт, да се изкачите нагоре в резултатите от търсене в Google, или да накарате хората да говорят за вас във социалните мрежи.